Trofeu Compte de Godó: nou dies d'esport i somnis a favor dels drets dels infants.

Per Laia Ruich, Responsable de Comunicació d' UNICEF Comitè Catalunya

El 60º Trofeu Compte de Godó- Open Banc de Sabadell és un dels esdeveniments esportius de l'any a Barcelona. Una edició d'aniversari que dóna rellevància a la feina d'UNICEF a favor dels drets dels infants a través del Banc de Sabadell, principal patrocinador del trofeu i Hotel Melià Barcelona, que desde fa 10 anys és l'hotel oficial del trofeu.

Banc de Sabadell, patró principal del Trofeu, ha decidit donar a UNICEF, ia les fundacions SOS i Casateva, 50 euros per cada ace que realitzin els tennistes del trofeu en la modalitat individual mitjançant la iniciativa Aces solidaris que es realitza des del 2008. La presentació de l'acció, que va tenir lloc el passat 23 d'abril, va comptar amb la presència del president d'UNICEF Comitè Catalunya, Pablo Giménez-Salinas i el conseller delegat de Banc de Sabadell, Jaume Guardiola.
 
D'altra banda, Hotel Melià Internacional, valuós aliat d'UNICEF Espanya que col · labora en la protecció dels nens contra l'explotació sexual comercial infantil en la indústria del turisme i els viatges, ha organitzat una acció solidària a favor d'UNICEF.Somni com un nen és una acció que permet donar a conèixer el valor de somiar a través de coixins solidàries, dissenyades especialment per a l'ocasió. En elles, els grans jugadors de tennis que participen en el Trofeu Comte de Godó podran compartir els seus somnis a favor de la infància. Els coixins se subhastaran el pròxim 19 de novembre, vigília del Dia Internacional del Nen, a favor d'UNICEF.
 
Ambdues accions es donen a conèixer entre tots els participants i assistents al Trofeu, que es celebra del 21 al 29 d'abril a Barcelona. Nou dies d'esport i somnis a favor dels drets de la infància.