Recolzar a UNICEF és recolzar a la infancia

Per David Bisbal, Amic d'UNICEF Espanya

Hi ha milions de nens que viuen en situacions molt difícils i UNICEF treballa en tot el món aconseguint canviar la vida de molts d'aquests nens, per això jo col·laboro amb UNICEF i em sento orgullós d'estar aquí entre aquesta família.

 


Per David Bisbal, Amic d'UNICEF Espanya *Espa És És

Hi ha milions de nens que viuen en situacions molt difícils i UNICEF treballa en tot el mut aconseguint canviar la vida de molts d'aquests nens, per això jo col·laboro amb UNICEF i em sento orgullós d'estar aquí entre aquesta família. 

Hi ha drets fonamentals dels nens que no es compleixen. Ho estem veient tot el temps, per exemple, en la Banya d'Àfrica hi ha 2,5 milions de nens amb desnutrició i al món hi ha67 milions que no poden anar a escola... nens soldat, nens que sofreixen violència, nens que són forçats a treballar, nens sense aigua, sense vacunes, sense un metge que els atengui, hem de canviar això.Hi ha hagut grans avanços, però encara queda molt per transformar la societat fins a aconseguir que tots els nens tinguin les mateixes oportunitats en la seva vida. Hem de fer-ho tots junts.Fa set anys que vaig començar a col·laborar amb UNICEF i ara m'uneixo al seu treball amb un fermcompromís, acceptant el nomenament d'Amic d'UNICEF. Espero que junts puguem fer moltes coses, vull posar tot l'esforç que pugui per millorar les vides de milions de nens. Hem de treballar pels nens. Jo no deixaré de fer-ho mai, faré tot el que estigui a la meva mà perquè cada vegada més els nens puguin tenir tot el que necessiten per al seu futur. Seguiré participant en campanyes i iniciatives d'UNICEF per aconseguir que el treball pels nens s'estengui cada vegada més i perquè cada vegada més gent conegui la dura situació de tants nens, i l'important que és que tots col·laborem.