"Era el que sempre havia desitjat: seguir ajudant la infància com havia fet en vida"

Post de Sílvia Llorens, responsable d'Herències i Llegats UNICEF Comitè Espanyol.

La Paloma és germana de la nostra protagonista, la Julia. La Paloma ens explica que quan la Julia va morir, ella i la seva família no es van sorprendre en absolut en saber que havia inclòs a UNICEF en el seu testament.

 

Ho vam veure normal. Reflexava totalment la seva  forma de ser. En morir va sertotalment coherent amb la seva forma de vida. Era el que ella sempre havia desitjat: seguir ajudant la infància com ho havia fet en vida" explica la Paloma. La Júlia va deixar una part de la seva herència a UNICEF i els seus germans estan n'estan orgullosos. su forma de vida.

Una part important del nostre treball no seria possible sense les herències que hem rebut. Milers de vides de nens de tot el món s'han salvat gràcies a la generositat de moltes persones que van deixar una part de la sevaherència a UNICEF.

El 13 de setembre vam celebrar el Dia del Llegat Solidari. Un dia per donar les gràcies a aquelles persones que ja no estan amb nosaltres però que el llegat dels quals ha arribat molt més enllà de la seva vida.

 

INCLou a unicef al teu testament

És molt fàcil. I no fa falta que siguis ric per incloure UNICEF al teu testament, com molta gent pensa. Simplement has de voler seguir ajudant en el futur, i a l'hora de fer el teu testament, incloure UNICEF indicant la part que vols deixar.

Si vols rebre més informació sol·licita la nostra Guia d'Herències i Llegats al  902 31 41 31, a través de la direcció de correu electrònic h[email protected] o completant aquest formulari.