Els Imprescindibles: un homenatge als que lluiten pels drets humans

A UNICEF promovem i defensem els drets de la infància i el benestar de tots els nens i nenes del món. Però no ho fem sols. Aquesta tasca no seria possible sense els nostres aliats, socis, voluntaris i col·laboradors. I totes i cadascuna d'aquestes persones que participen dels nostres esforços es mereixen el nostre agraïment pel que fan cada dia. 

No som els únics que defensem el valor de donar les gràcies. Un dels nostres aliats, l'Obra Social "La Caixa" ha llençat una campanya on es ret homenatge a totes les persones que són imprescindibles: persones que treballen cada dia per promoure els drets humans, per fer un món millor i més just. 

La campanya #conlosimprescindibles agraeix el treball de diverses entitats i organitzacions. Així, l'acció reconeix la tasca d'UNICEF, ACNUR, Cáritas, Cruz Roja Española, Federación Española de Bancos de Alimentos, Fundación Mensajeros de la Paz, Fundación ONCE, Fundación Vicente Ferrer i Save the Children. 

En el cas d'UNICEF, el compromís dels nostresvoluntaris, empleats icol·laboradors és clau per complir la nostra missió: aconseguir que els drets de la infància es converteixin enprincipis ètics perdurables i siguin considerats part integral del progrés de la humanitat

Si vols, pots difondre la campanya en xarxes socials fent servir el hashtag #conlosimprescindibles, i pots trobar més informació al web conlosimprescindibles.org

ALIANÇA UNICEF I OBRA SOCIAL “LA CAIXA”

Al novembre de 2015, l'Obra Social "La Caixa" iUNICEF van signar una aliança estratègica global per millorar el diagnòstic de la pneumònia, una malaltia que és responsable de la mort de més de 922.000 nensmenors de cinc anys a l'any - més que la SIDA, lamalària i la tuberculosijuntes. 

Aquest és l'últim esglaó de l'aliança entre UNICEF i l'Obra Social "La Caixa" que es va iniciar l'any 2000, quan, l'Obra Social "La Caixa" dóna suport als programes d'UNICEF contra la desnutrició infantil, per prevenir la transmissió delVIH/SIDA, promoure l'accés a l'educació bàsica i proveir d'ajut en diferents situacions d'emergència.

Post per Laia Ruiz Mingote, tècnica d'aliances corporatives d'UNICEF Comitè Catalunya