Cimera per al Bé Social: la innovació i la tecnologia poden canviar el món

Post de Zinnia Quirós, Coordinadora del projecte Salut global i infància d'UNICEF Espanya

La combinació del pensament innovador, la revolució tecnològica i la reinvenció de l'activisme social a través de les noves eines de Social Media té un poder inqüestionable a l'hora d'abordar els reptes globals.

Ens permet compartir idees i informació, organitzar-nos i unir esforços en la recerca de solucions equitatives i sostenibles als reptes als quals ens enfrontem. Ens permet en definitiva construir el món que volem.

Per això del 22 al 24 de setembre se celebrarà a Nova York la III edició de la  Cimera per al Bé Social   que pretén reunir emprenedors, experts en tecnologia i innovació, líders d'opinió i activistes de totes les parts del món per descobrir com alliberar el potencial que la tecnologia i les xarxes socials tenen per canviar el món.I el que és més important:com convertir aquest potencial en accions concretes, en canvis reals. La cimera es podrà seguir en   streaming o a través del twitter sota el hashtag #SGSGlobal.

Aquest any la Cimera per al Bé Social vol fer història promovent la primera 'Conversa Global'. Així, el dilluns 24 de setembre, als esdeveniments planificats a Nova York, Beijing i Nairobi, s'uniran centenars de trobades similars en diferents parts del món.

UNICEF Espanya no volia deixar passar aquesta oportunitat i per això, juntament amb l'Agència de Comunicació SC, estem organitzant la trobada a Madrid que se celebrarà el pròxim dilluns 24 de setembre de 18:00 a 20:00 en el  Centro de Innovación del BBVA (CIBBVA). L'assistència és gratuïta però ésnecessari registrar-se.

Qualsevol persona en qualsevol part del món pot participar en els debats i aportar les seves idees per fer del món un lloc millor. Tenim davant nostre una oportunitat inigualable de sentir i palpar més que mai el poder de la gent per canviar el món. T'ho perdràs?