Empreses i UNICEF

Una aliança amb UNICEF és un compromís orientat a la promoció de valors, de drets i de transformació de la societat. El nostre propòsit no és únicament mobilitzar recursos; una aliança amb UNICEF implica un objectiu comú: canviar la vida de milions d'infants de tot el món.

 

 

 

 

PER QUÈ COL·LABORAR AMB UNICEF?  

Missió: Millorar les condicions de vida dels infants i convertir els drets de la infància en norma de conducta internacional

Mandat Internacional: Convenció sobre els Drets de l'Infant 

Confiança i credibilitat: Sistema de les Naciones Unidas

Enfocament innovador i sostenible: Acompanyem als governs per enfortir les polítiques i estructures que garanteixen els drets dels infants.  

Abast: Impacte sobre tota els infants, tots els països, en tots els aspectes que afecten les seves vides
 
com col·laborar amb unicef?

Inversió en infància - Els fons aportats per l'empresa es tradueixen en un canvi real a la vida de molts infants, ja que es destinen a algun dels programes i projectes que UNICEF desenvolupa a més de 150 països i territoris a tot el món.  

Emergències - Aportant fons corporatius o de treballadors per afrontar les crisis humanitàries, catàstrofes naturals o conflictes bèl·lics en els quals UNICEF està intervenint.

Marketing social - L'empresa oferta una sèrie de productes i/o serveis als seus clients i proveïdors, que estan lligats a l'aliança amb UNICEF. El seu benefici reverteix en l'organització.

Mobilització de treballadors i clients - El compromís entre l'empresa i UNICEF implica els seus treballadors i clients. D'aquesta manera, s'ofereix als treballadors l'oportunitat de participar en el compromís social de l'empresa.

Regal Blau d'UNICEF - L'aniversari d'una mare, el teu casament, la comunió d'un fill, felicitar als teus treballadors o donar les gràcies a un amic són bons moments per fer un regal, i si a més pot salvar la vida dels nens i nenes que més ho necessiten es converteix en un moment inoblidable. Amb el Regal Blau estaràs enviant vacunes, mosquiteres, aliment terapèutic... als infants que més ho necessitin.

Campanyes especials - L'empresa participa activament en la difusió del missatge d'UNICEF mitjançant els seus diferents canals, convertint-se en un actor clau en la difusió i mobilització de recursos en crides especials com les emergències.  

QUI COL·lABORA AMB NOSALTRES?

Últimas noticias de empresas y UNICEF