Com ajudar

Fes-te’n soci

El teu compromís com a soci permet canviar la vida de milers de nens i nenes a tot el món. UNICEF aconsegueix que la teva aportació, unida a la d'altres persones, arribi més lluny i ajudi a que el dret de la infància a la supervivència, l'educació i la protecció sigui una realitat.

 

Fes una donació

La teva aportació econòmica fa possible que puguem actuar immediatament per millorar la situació de nens i nenes que es troben en una emergència o una crisi humanitària.

Dóna ara

 

Compra a la botiga

L'aniversari d'una mare, el teu casament, la comunió o el bateig d'un fill o donar les gràcies a un amic són bons moments per fer un regal, i si a més es pot salvar la vida dels nens i nenes que més ho necessiten es converteix en un moment inoblidable.

 

ESCULL EL TEU

 

Ajuda'ns a arribar més lluny

Si s'apropa el teu aniversari, les teves noces, o celebres un altre esdeveniment, aquí pots començar la teva pròpia campanya de Crowdfunding per aconseguir fons i defensar els drets de molts nens i nenes.

crea la teva campanya

Actua

Actúa Converteix-te en defensor dels drets de la infància. El teu suport és imprescindible per ajudar-nos a continuar cambiant i millorant la vida de milions de nens i nenes a tot el món. Signa les nostres peticions, comparteix-les amb els teus amics i convida'ls a signar-les. Junts, cambiarem les coses.

Testament Solidari

Incloure UNICEF al teu testament és una excel · lent manera que el teu suport als infants perduri en el temps.

Planifica el teu TESTAMENT

Fes-te’n voluntari

VOLS SER VOLUNTARI? Uneix-te al nostre equip.

Més del 85% de l’equip d’UNICEF és voluntari. Sense persones com tu, el nostre treball no seria possible.

Uneix-te i participa en activitats que ajudaran els nens i nenes.

TENS JA UNA ASSEGURANÇA DE VIDA?


PENSA TAMBÉ EN LA VIDA DE MILERS DE NENS!

Tens una altra forma de col·laborar amb UNICEF i ajudar a salvar la vida de milers de nens: Convertir a UNICEF en beneficiari de la teva assegurança de vida.

Programa Hotels Amics


ALLOTJA'T EN UN HOTEL AMIC!

Allotjant-te en un Hotel Amic, estàs col·laborant amb UNICEF per protegir la infància més vulnerable.

.